Jersey Boys Uitmarkt :: 2013-08-20 20:57:49 :: Geplaatst door: Tessa Heinen

Het laatste weekend van augustus start met de Uitmarkt in Amsterdam het nieuwe culturele seizoen. Joop van den Ende Theaterproducties laat zaterdag 31 augustus en zondag 1 september theaterliefhebbers kennismaken met uiteenlopende producties. Zo vinden er een tal van activiteiten plaats bij de informatiestand op het Museumplein. Bijzonder dit jaar is dat er op zaterdag bij deze stand via een loterij premièretickets voor Jersey Boys  te winnen zijn. De Uitmarkt wordt op het grote podium traditioneel afgesloten met verschillende optredens tijdens de Avro Musical Sing-a-Long  om 21.20 uur.

 

Premièretickets

Dit jaar is er bij de stand van Joop van den Ende Theaterproducties op het Museumplein op zaterdag 31 augustus een unieke kans voor liefhebbers van Jersey Boys. Vanaf de opening van de stand om 12.00 uur tot 15.00 uur kan je een lot ophalen waarmee je kans maakt op twee tickets voor de première op zondag 22 september in het Beatrix Theater in Utrecht. Om 15.30 uur vindt de loterij plaats. Nog nooit eerder zijn er tijdens de Uitmarkt kaarten voor een première weggegeven. De cast van Jersey Boys geeft op zondag 1 september een eerste publiekelijke optreden tijdens de AVRO musical Sing-a-Long.

Reacties
No comments have been made yet.
<<< terug 1 verder >>>

Plaats bericht
Naam
Email (optional)
Herinner mij
:: Reactie ::
;):weirdo::unsure::s:roll::push::puke::oh::o:love::idea::huh::hmm::eek::amazed::\'(:P:O:D:@:):$8)
Bold Italic Underline Strikethrough Subscript Superscript Font color Font Family Font Size Left Align Center Align Right Align Teletype Horizontal Line Marquee Quote Flash Image Image E-mail link hyperlink List
Karakters over
CAPTCHA
veiligheids Code (copy the security code from the image above)
Passwoord (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.